Leave Your Message
Sådan udskiftes kulbørster på elektrisk kædesav

Nyheder

Sådan udskiftes kulbørster på elektrisk kædesav

2024-07-10
  1. Forberedelsesarbejde Udskiftning af kulbørster på enelektrisk kædesavkræver noget værktøj, såsom skruetrækkere, stjerneskruetrækkere, møtriknøgler osv. Inden udskiftningen påbegyndes, skal du sørge for, at den elektriske kædesav er helt slukket og fjerne batteriet.
  2. Skil kulbørsten ad
  3. Placer kulbørsten

1.find, hvor kulbørsterne er placeret på huset til den elektriske motorsav. Normalt er kulbørsten installeret i maskinens motordel, og den specifikke placering kan findes inde i den elektriske kædesav og i tilbehørslisten.

  1. Fjern beklædningen

Fjern kulbørstedækslet og skruerne. Du kan normalt bruge en stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne og forsigtigt fjerne dækslet. Pas på ikke at beskadige kulbørsten.

  1. Fjern kulbørsten

Brug en møtriknøgle til at skrue kulbørstens møtrik af, fjern kulbørsten, og kontroller med hænderne, om kulbørsten er slidt eller deformeret.

lithium elektrisk kædesav.jpg

3.Udskift nye kulbørster

1.Køb nye kulbørster

Køb nye kulbørster, der matcher modellen og børstestørrelsen på din elektriske kædesav.

2.Udskift med nye kulbørster

Indsæt den nye kulbørste i motoren og fastgør møtrikken med en møtriknøgle. Sæt afdækningen tilbage i sin oprindelige position og fastgør med skruer.

3.Test den elektriske kædesav

Indsæt batteriet og tænd for strømmen, start den elektriske kædesav og se de nye kulbørster udføre. Hvis alt fungerer korrekt, bør den elektriske motorsav kunne fungere korrekt.

elektrisk kædesav.jpg

【Forholdsregler】

  1. Når du udskifter kulbørster, skal du sørge for omhyggeligt at gøre dig bekendt med den indvendige mekanisme i den elektriske kædesav for at sikre korrekt drift.
  2. Når du fjerner og udskifter kulbørster, skal du forhindre, at støv, kulbørsteaffald og andet snavs opstår inde i den elektriske kædesav, for ikke at påvirke den elektriske kædesavs normale drift.
  3. Når du udskifter kulbørsten, skal du sammenligne sliddet inde i den elektriske kædesav. Hvis det indvendige afløbssystem er snavset, kan det rengøres.
  4. Når du udskifter kulbørster, skal du følge anbefalingerne fra producenten af ​​den elektriske kædesav eller instruktionerne i manualen, følge den korrekte proces og undgå unødvendige sikkerhedsrisici.