Leave Your Message
Pehea e pani ai i nā pulupulu kalapona ma ke kaulahao uila

Nūhou

Pehea e pani ai i nā pulupulu kalapona ma ke kaulahao uila

2024-07-10
  1. Hana hoʻomākaukau Ka hoʻololi ʻana i nā palaki kalapona o kahiʻike kaulahao uilapono i kekahi mau mea paahana, e like me ka screwdrivers, Phillips screwdrivers, nut wrenches, etc. Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻololi ʻana, e hōʻoia i ka pau ʻana o ke kaulahao uila a wehe i ka pākaukau.
  2. E wehe i ka pulupulu kalapona
  3. E hoʻonoho i ka pulupulu kalapona

1. ʻimi i kahi o nā pulupulu kalapona ma ka pahu o ke kaulahao uila. Hoʻokomo pinepine ʻia ka pulupulu kalapona ma ka ʻāpana kaʻa o ka mīkini, a ʻike ʻia kahi kikoʻī i loko o ke kaulahao uila a ma ka papa inoa o nā mea hana.

  1. Wehe i ka uhi

Wehe i ka uhi palaki kalapona a me nā wili. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana maʻamau i kahi screwdriver Phillips e wehe i nā wili a wehe mālie i ka uhi. E makaʻala ʻaʻole e hōʻino i ka pulupulu kalapona.

  1. Wehe i ka pulupulu kalapona

E ho ohana i ka wili nut e wehe i ka nut o ka pulupulu kalapona, e wehe i ka pulupulu kalapona, a e nana me kou mau lima ina ua aahu a ua ino paha ka pulupulu kalapona.

kaulahao uila lithium Saw.jpg

3. E hoʻololi hou i nā palaki kalapona hou

1.Buy hou kalapona brushes

E kūʻai mai i nā pulupulu kalapona hou e like me ke kumu hoʻohālike a me ka nui o ka polaki o kāu ʻike kaulahao uila.

2. E hoʻololi me nā palaki kalapona hou

E hoʻokomo i ka pulupulu kalapona hou i loko o ke kaʻa a hoʻopaʻa i ka nut me kahi kī kī. E hoʻokomo i ka uhi i kona kūlana mua a hoʻopaʻa ʻia me nā wili.

3. E ho'āʻo i ke kaulahao uila

E hoʻokomo i ka pākaukau a hoʻā i ka mana, e hoʻomaka i ke kaulahao uila a nānā i ka hana ʻana o nā pulu kalapona hou. Inā holo pono nā mea a pau, pono e hiki i ke kaulahao uila ke hana pono.

kaulahao uila Saw.jpg

【E mālama pono】

  1. Ke hoʻololi i nā pulupulu kalapona, e hoʻomaʻamaʻa pono iā ʻoe iho me ke ʻano o loko o ke kaulahao uila e hōʻoia i ka hana pololei.
  2. I ka wehe ʻana a hoʻololi ʻana i nā pulupulu kalapona, pale i ka lepo, nā ʻōpala kalapona a me nā ʻōpala ʻē aʻe mai ka ʻike ʻana i loko o ke kaulahao uila, i ʻole e hoʻopilikia i ka hana maʻamau o ke kaulahao uila.
  3. Ke hoʻololi i ka pulupulu kalapona, e hoʻohālikelike i ka ʻaʻahu a me ka haehae i loko o ke kaulahao uila. Inā haumia ka ʻōnaehana wai o loko, hiki ke hoʻomaʻemaʻe ʻia.
  4. Ke hoʻololi i nā pulupulu kalapona, e hahai i nā ʻōlelo aʻoaʻo a ka mea hana ʻike kaulahao uila a i ʻole nā ​​ʻōlelo kuhikuhi i loko o ka manual, e hahai i ke kaʻina hana kūpono, a pale i nā pōʻino palekana pono ʻole.